Страница 1 от 1

Капан за котки

МнениеПубликувано на: 22 Мар 2018, 17:47
от green.18
Здравейте, преди 1 месец намерих едно породисто коте, което е било бездомно толкова дълго, че е станало диво. Много хора казаха, че ще ми помогнат да му намеря дом, но се оказа, че котето си има другарче. За жалост, никой не може да ги вземе и двамата, а аз не искам да ги разделям; а и ако искам да задомя породистото, то със сигурност трябва да взема и другарчето, за да помогне в социализирането на другото. Хора, които се занимават със задомяване на бездомни животни ми обясниха, че има и такива котки, които искат да живеят на свобода. Освен това, тези двамата са се настанили на много добро място и някой ги храни. Тъй като не мога да се справя със ситуацията, реших да оставя котетата, въпреки че не ми се иска. Посъветваха ме поне да ги кастрирам и да ги върна.
Тъй като породистото коте е много диво, ще трябва да го хвана с капан. Казаха ме, че във вет. клиниките дават срещу депозит, но не успях да намеря. Обаче попаднах на сайт, в който се продават капани за хуманно улавяне на всякакви животни, на изгодни цени бих казала.
Може ли някой, който е ползвал капан да ми препоръча какъв да взема?
Мисля след това да използвам капана, за да кастрирам и котета в квартала, защото са толкова много и никнат като гъби, или да го дам на някого, който се занимава със спасяване на бездомни животни.

Re: Капан за котки

МнениеПубликувано на: 12 Дек 2018, 17:26
от optimeon
Как вървят нещата с идеята ти?
дом и градина

Re: Капан за котки

МнениеПубликувано на: 15 Яну 2019, 21:00
от awesome11
Идеята е креативна, но има ли развитие?
чадъри за заведения