Страница 1 от 1

Кучето ми лае и скимти

МнениеПубликувано на: 20 Дек 2017, 19:30
от Мая
Моля ви помогнете ми ! Имам хъски на 2 месеца женско,купихме си го преди 4 дена изкарваме го около 11 пъти на 24 часа.Когато се приберем от разходка обаче само скимти и лае,давам му да яде 4 пъти дневно "100'' грама на ден нормално ли е за нейната възраст ? Посред нощ обаче лае и скимти след разходка не можем да се наспиваме от нейното лаене,живеем в апартамент и това не мисля че дразни само нас а и съседите.Въпросът ми е дали някой може да ми каже какво да правя след разходка ? пробвал съм с игра но не се спира,почесване зад ушите по корема,удрям я съвсем леко с чехлата и пак не се спира,не знам обаче защо майка ми като и се скара и веднага отива да си ляга на терасата а мен не ме слуша така.Моля ви помагайте ако някой се е сблъсквал със същия проблем да ми каже как да се справя !

Re: Кучето ми лае и скимти

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2018, 16:46
от BauBau.bg
Мая написа:Моля ви помогнете ми ! Имам хъски на 2 месеца женско,купихме си го преди 4 дена изкарваме го около 11 пъти на 24 часа.Когато се приберем от разходка обаче само скимти и лае,давам му да яде 4 пъти дневно "100'' грама на ден нормално ли е за нейната възраст ? Посред нощ обаче лае и скимти след разходка не можем да се наспиваме от нейното лаене,живеем в апартамент и това не мисля че дразни само нас а и съседите.Въпросът ми е дали някой може да ми каже какво да правя след разходка ? пробвал съм с игра но не се спира,почесване зад ушите по корема,удрям я съвсем леко с чехлата и пак не се спира,не знам обаче защо майка ми като и се скара и веднага отива да си ляга на терасата а мен не ме слуша така.Моля ви помагайте ако някой се е сблъсквал със същия проблем да ми каже как да се справя !


Здравейте,

първите 6-7 дни след вземане на кученце е напълно нормално, то да проявява подобен тип поведение, защото е в адаптационен период след смяна на обстановката. Изпращаме Ви статия, която ще Ви бъде от полза: http://zoomedia.baubau.bg/%D1%81%D1%8A% ... 1%82%D0%B0