Страница 1 от 1

постригване

МнениеПубликувано на: 16 Сеп 2017, 14:32
от rian
Здравейте много съм притеснена. Заведахме кучето си Аляско хъски на фризьор. Искахме да му поизчистят дупето от космите защото са много дълги и се цапа и малко да му се скаси козината че е много дълга. А ни го върнаха остригано като овца с машинка. Прочетох че не е никак полезно да се постригва козината на хъскитата толкова късо. Че не е здравословно. И сега незнам какво да правим. Много се тревожа за нея. Наистина ли е толкова вредно. Това и е първото постригване. Какви са последствията. Какво мога да направя за да предотвратя последствията. Ще съм ви благодарна за всяко мнение и съвет. Поздрави Нели.

Re: постригване

МнениеПубликувано на: 22 Яну 2018, 23:26
от BauBau.bg
rian написа:Здравейте много съм притеснена. Заведахме кучето си Аляско хъски на фризьор. Искахме да му поизчистят дупето от космите защото са много дълги и се цапа и малко да му се скаси козината че е много дълга. А ни го върнаха остригано като овца с машинка. Прочетох че не е никак полезно да се постригва козината на хъскитата толкова късо. Че не е здравословно. И сега незнам какво да правим. Много се тревожа за нея. Наистина ли е толкова вредно. Това и е първото постригване. Какви са последствията. Какво мога да направя за да предотвратя последствията. Ще съм ви благодарна за всяко мнение и съвет. Поздрави Нели.


Здравейте,

нищо не може да се направи при вече свършен факт, но трябва да избягвате дълъг престой на слънце при положение, че козината е максимално скъсена. Занапред бихме посъветвали да присъствате по време на процедурата, за да не стават подобни фалове.

Re: постригване

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2018, 14:00
от bau_opt
Здравейте! Къде се водили хъскито си на фризьор?

Re: постригване

МнениеПубликувано на: 13 Юли 2018, 17:02
от optimeon
Благодаря за подробната информация!
подемни устройства